Известие

Collapse
No announcement yet.

Промлем с маншона !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Промлем с маншона !!!

Здравейте от 2 седмици имам колицата и ето парвия гаф но нищо. Скъса се преден ляв маншон и искам да попитам как да го сменя. Имам го вече оригинален но моля даите инфо какво да разглобя за да го сменя. И още нещо имам едно леко хлопане пак в ляво отпред може ли да е заради маншона и изобщо от какво може да е?
    Alfa Romeo 146 1.4 8V 94hp Boxer 97g.

От всичко може да е .. и аз имам някакво лопане отпред в ляво...
    отидох при Сашко (Който е от РУсе сигурно го знае) той я погледна. Аз си мислех, че е тампон...да ама не ... ляв и десен носач и десен кормилен накрайник .. общо взето цялата предница. Моя съвет е някой който разбира да я види, че си е *** майката....

Поздрави

п.с. напиши от къде си
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
      От всичко може да е .. и аз имам някакво лопане отпред в ляво...
      отидох при Сашко (Който е от РУсе сигурно го знае) той я погледна. Аз си мислех, че е тампон...да ама не ... ляв и десен носач и десен кормилен накрайник .. общо взето цялата предница. Моя съвет е някой който разбира да я види, че си е *** майката....

Поздрави

п.с. напиши от къде си
      За тропането отляво четох, че може да е от шоковия тампон на амортесьора. И моята тропа леко, погледанах го тоя тампон и е станал на парцал. Купих го ама още не съм го сменил. Като го сменя ще пиша дали има разлика.
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

хора моля помогнете. кажете каква е процедурата за смяна на тоя маншон за махането лесна работа ще го скъсам и готово ама за слагането?

Comment

Виж сега, по принцип не е сложно но трябва да си го правил поне веднъж или да си виждал как става Кажи от къде си ,за да те пратят колегите някъде
          1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
          2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
          1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

burgas. iskam damo da pitam resiora svalq li se? ako ne se svalq moga da go napravq.

Comment

колега,звънни ми на 0896671473 ако искаш и ше решим проблема.Не е болка за умиране
              145 1.6boxer

Comment

какъв е ман6она ако е на карето зна4и и тракането от там идва нее мн сложно ама пи6и на какво е ман6она
                alfa romeo 155 1.7 twin spark 93

Comment

Първоначално публикувано от Rado_Kesera
                  хора моля помогнете. кажете каква е процедурата за смяна на тоя маншон за махането лесна работа ще го скъсам и готово ама за слагането?
                  ми режеш новия през средата слагаш го и с 1 губерка го зашиваш и готово ... майтап де
                  развива се гайката на полуоската, отка4а се шенкела от шарнира
                  изхлузва се карето от главината, след което се сваля карето, надяваш новият маншон скобите му и греста дет са полагат и сглобяваш по обратен ред
                  Alfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА

Comment

Първоначално публикувано от viper70
                    Първоначално публикувано от Rado_Kesera
                    ми режеш новия през средата слагаш го и с 1 губерка го зашиваш и готово ... майтап де
                    изхлузва се карето от главината, след което се сваля карето, надяваш новият маншон скобите му и греста дет са полагат и сглобяваш по обратен ред
                    osven tova trqbva da se svali qbalkovidniq bolt na reikata i da se svalqt dvata bolta s koito e zahvanat amortisiuora za 6enkela za da moje da se izvarti samiq 6enkel i da se izhluzi poluvala ot 6licite na glavinata.

P.P.SAVET - pridarpai i varji amortisiuora i go zahvani posledno za6toto ima opasnost kato se ma4i6 da go zaka4i6 da skasa6 noviq man6on
                    Mitsubishi Outlander 2.2 4х4 от 12г. -"reliably" now
                    Alfa Romeo 1.9 JTDm от 10г. -"bellissima" - now
                    Alfa Romeo 1.9 JTD от 00г. -"my heart"- ex
                    Fiat Ritmo 1.5 Super от 82г. -"first love"- ex

Comment

Код:
                       Пуснато на: Чет 12 Апр, 2007 19:40    Заглавие: Промлем с маншона !!!
                      Абе колегата ако досега е карал със скъсан маншон това каре ще е на салата
                      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

нали каза че и нещто ти трака пак от ляво сиг е карето штото до сега си карал с скъан маншон трябва да смениш и карето
                        аз на моята чисто ново го взех за 87 лева маншона за 9 лева с греста е комплект ама не знам може за по малко да го намериш аз съм от добри4 и тук няма мн магазини за италиански коли и са ск1пи4ки алфата ми е 1.7
                        alfa romeo 155 1.7 twin spark 93

Comment

[quote=Наката]
                          Първоначално публикувано от viper70
                          Първоначално публикувано от "Rado_Kesera":38m31u94
                          osven tova trqbva da se svali qbalkovidniq bolt na reikata i da se svalqt dvata bolta s koito e zahvanat amortisiuora za 6enkela za da moje da se izvarti samiq 6enkel i da se izhluzi poluvala ot 6licite na glavinata.

P.P.SAVET - pridarpai i varji amortisiuora i go zahvani posledno za6toto ima opasnost kato se ma4i6 da go zaka4i6 da skasa6 noviq man6on [/quote:38m31u94]

ми и без да се свалят става... гаранция 4е става
                          Alfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА

Comment

Извинявам се за спама но и при мен има някакво тракане. Като вляза в завой с по-висока скорост се чува едно хлопане, което идва от към дясната гума. Хлопа само в завой, а когато карам на права или в някаой незначителен завой не се чува. Също така и като завивам бавно не се чува. Не е много силно, даже едвам се усеща, но малко ме притеснява. Ако някой може да ми каже от какво може да е или поне да ме посаветва какво да напавя или какво да проееря
                            Alfa Romeo 145 1.4 TS '99

Comment

Първоначално публикувано от svetlinst
                              Извинявам се за спама но и при мен има някакво тракане. Като вляза в завой с по-висока скорост се чува едно хлопане, което идва от към дясната гума. Хлопа само в завой, а когато карам на права или в някаой незначителен завой не се чува. Също така и като завивам бавно не се чува. Не е много силно, даже едвам се усеща, но малко ме притеснява. Ако някой може да ми каже от какво може да е или поне да ме посаветва какво да напавя или какво да проееря
                              ми много вероятно е да е карето,щом потраква,може- да се увериш ако се самняваш,спираш ,навиваш пален десен и трагваш така по сасряз ама без да преварташ гуми,ако пак потраква,няма ко да се чудиш
                              Mitsubishi Outlander 2.2 4х4 от 12г. -"reliably" now
                              Alfa Romeo 1.9 JTDm от 10г. -"bellissima" - now
                              Alfa Romeo 1.9 JTD от 00г. -"my heart"- ex
                              Fiat Ritmo 1.5 Super от 82г. -"first love"- ex

Comment

Working...
                              X